Sairaanhoitaja

Nivalan Vanhustenkotiyhdistys ry hakee sairaanhoitajaa Mattilan palvelutaloon. Mattilan palvelutalo on 41-paikkainen ikääntyneiden tehostetun palveluasumisen yksikkö Nivalassa, jossa tarjotaan yksilöllistä hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille. Sairaanhoitaja vastaa palvelukodin hoitotyön kehittämisestä ja sairaanhoidollisista tehtävistä yhdessä muun hoitohenkilökunnan kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun sairaanhoitajan tutkinto (559/1994). Eduksi luetaan perehtyneisyys ikääntyneiden hoitoon ja soveltuva työkokemus. Edellytämme hakijalta hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja työyhteisötaitoja, joustavuutta ja kehitysmyönteisyyttä sekä paineensietokykyä. Tehtävässä vaaditaan lääkehoidon tentti laillistetuille terveydenhuollon ammattilaisille (Medieco), hygieniapassi ja tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotussuoja.

Sairaanhoitajan työ on kaksivuorotyötä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työsuhteessa on neljän (4) kuukauden koeaika.

Haastatteluun kutsutuilta tarkistamme henkilöllisyyden lisäksi hakemuksessa mainitut tiedot oikeiksi, joten ota mukaasi alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset. Lisää hakemukseesi esimiestasoisen suosittelijan yhteystiedot. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 10.12.2018 klo 15.00 mennessä osoitteeseen:

Anne Palokangas

toiminnanjohtaja

Nivalan Vanhustenkotiyhdistys ry

Mattilan palvelutalo

Vapaudentie 35, 85500 Nivala

anne.palokangas@nivala.fi

Kuvagalleria

Kaverikoirat vierailee Mattilassa keskiviikkona 28.11.2018 klo 17.30.

(https://fi-fi.facebook.com/KJLkaverikoirat/)

Eläkeliiton Nivalan yhdistyksen järjestämä iltapäivätapahtuma ti 27.11.2018 klo 13. Ohjelmassa Aili Nuoralan luento, Nivalan pelimannit musisoi, runon lausuntaa, jumppaa, kahvitarjoilu.

Itsenäisyyspäiväjuhla la 8.12.2018 klo 13.

Nivalan seurankunnan järjestämä hartaustilaisuus 10.12.2018 klo 14.

Virsikuoro ti 18.12.2018 klo 17.

Vapaana olevista vuokra-asunnoista (Niva-Onni ja Tyynelä) lisätietoja p. 044 445 7277